ציר זמן: 70 שנה לבית דיור
נכון שדיור נשמעת כמו חברה מודרנית ועכשווית, אך עומדת מאחוריה היסטוריה עשירה מאוד.
מראשיתה בפריז ועד להתרחבותה המתקדמת בקנה מידה עולמי, המותג המשיך לחדש.
בדיור, חדשנות הוצגה בכל עונה- מאז התצוגה הראשונה ב12 בפברואר 1947, שנקראה "הלוק החדש" (The New Look), בית דיור המשיך להציג את החזון שלו באמצעות קווים
אלגנטיים, אדריכליים ובלתי נשכחים.
כך נראה ציר הזמן של בית דיור-
1946 הקמת בית האופנה דיור: בית דיור נוסד לראשונה בדצמבר 1946, כשכריסטיאן היה בן 41. את כל ילדותו העביר בגרנביל, נורמנדי שבצרפת, עד שהחליט לעבור לפריז בכדי ללמוד, ואף פתח גלריית אומנות משלו עם חברו ג'קס בונז'ן ב-1948. בשנת 1932 הוא נאלץ לסגור את הגלרייה ולעזוב את פריז בקבעות מחלת השחפת. חברו היקר ז'ן אוזן, שהיה מעצב אופנה, לקח אותו תחת חסותו וטיפל בו, וכך גילה את כישוריו של דיור בכל הנוגע לעיצוב אופנה.
בעקבות כך דיור החל לעבוד כמעצב של רוברט פיגה ולוסין ללונד, כאשר הוא מעצב פרטי אופנה על פי טעמו התרבותי אישי.
בהיקף זמן של עשור, מ1947 עד 1957, האדם שרצה להיות ארכיטקט, סיים כמעצב מהפכן שקבע מחדש את קודי האלגנטיות והנשיות.
1947 תצוגה ראשונה: ב12 בפברואר 1947, כריסטיאן דיור הציג את הקולקציה הראשונה שלו בעיר בה התגורר באותה תקופה, פריז. הקולקצייה שלו שנקראה "הלוק חדש", הפכה להיות ההשפעה המהפכנית בעולם האופנה. זה כולל פסל שנראה כאילו עוצב מגוף של אישה. באותה שנה, דיור מינה את פייר קרדין כראש הסטודיו של דיור.
1948 השקת בשמים: בשנה זו הושק הבושם הראשון של דיור- מיס דיור. בושם זה נקרא
על שמה של אחותו של דיור, קטרין דיור. ניחוחו של הבושם היה הניחוח של סניף החנות של דיור שנפתח באותה שנה בניו יורק, ובאותו זמן גם פתח בית של ready to wear בפינה של השדרה החמישית ורחוב 57.
1950 שמו של דיור מתפשט: ז'קס רוט משיק אסטרטגיה חדשה, הכוללת הטמעת שמו של כריסטיאן דיור באופן בולט על מספר פריטים יוקרתיים. המוצרים היוקרתיים הראשונים ששמו של כריסטיאן דיור הוטמע עליהם היו עניבות, ולאחר מכן נעליים, פרוות, תיקים, תכשיטים וצעיפים. באותה שנה כריסטיאן דיור הופך למעצב הבלעדי של מרלין דיטריך בסרטי הבמה של אלפרד היצ'קוק.
1953 השקה של ליין הנעליים: קולקצייה חדשה של נעליים הושקה בסיוע של המעצב רוג'ר ויוור. בסוף שנת 1953, דיור הוקמה באופן רשמי במקסיקו, קובה, קנדה ואיטליה.
1957 מותו של כריסטיאן דיור: כריסטיאן דיור נפטר ב24 באוקטובר 1957, מהתקפת לב השלישית שעבר. כמאמץ לשמר ולהשיק מחדש את בית דיור יחד עם כל הכאוס והעצב, רוט
ממנה את איב סאן לורן כמנהל האומנותי של בית דיור, כאשר סאן לורן בן 21 בלבד.
1960 איב סאן לורן עוזב לטובת שירות צבאי: איב סאן לורן נאלץ לעזוב את בית דיור, כיוון שנקרא לביצוע שירות צבאי. כמחליף מגיע מארק בוהן כאשר הוא בן 34. בהמשך מתברר כי מארק הרבה יותר שמרן בעיצוב שלו, מה שיותר מתאים לסגנון של דיור.
1970 השקה של דיור לגבר: בית דיור משיק את ליין דיור לגבר לראשונה בשנת 1970.
1989 ג'אנפרנקו פרה מחליף את מארק בוהן: ג'אנפרנקו היה המעצב הראשי של דיור שהוא לא צרפתי. הוא הפך להיות המעצב הראשי של הלבשת העילית, אופנת הפרוות, ועוד. קולקציית הלבשת העילית הראשונה שלו זכתה בפרס ה D'e d'Or.
1996 הגעתו של ג'ון גליאנו: ג'ון גליאנו נבחור כמנהל העיצוב החדש, אשר החליף את ג'אנפרנקו פרה. הוא זוכה כמעצב האהוב והמוערך ביותר על ידי אננה ווינטור, העורכת הראשית של ווג. תודות לה גליאנו נבחר למעצב הראשי של דיור. ב5 באוקטובר, החנות הראשית של דיור נפתחת שוב לאחר שיפוצים.
2007 הגעתו של כריס ואן אש: בשנה זו ואן אש הופך למנהל האומנותי של דיור לגבר. ובנוסף מתנהלות חגיגות ה60 להקמת בית דיור.
2011 עזיבתו של ג'ון גליאנו: בפברואר, ג'ון גליאנו היה מעורב בשני מקרים שונפים של גזענות ואנטישמיות בבר בפריז- La Perle. נצפו ברשת ובעיתונים תמונות ווידאוים בהם גליאנו נצפה מכריז באהבתו להיטלר. מיד לאחר מכן הושעה לצמיתות מבית דיור.
2012 הגעתו של ראף סימון: ראף סימון נבחר למנהל האומנותי של הלבשת העילית, ה ready to wear והקססרוזי של קולקציית הנשים.
2016 עזיבתו של ראף סימון: ראף סימון מפתיע את כל התעשייה לאחר שהכריז על עזיבתו המיידית את בית דיור. אחרי מנדט של קרוב ל4 שנים בבית דיור, המעצב הבלגי מחליט שלא להאריך את החוזה שלו מסיבות אישיות.
2016 הגעתה של מריה צ'ורי גרזייה: מריה לוקחת את המושכות בנוגע לעיצוב בבית דיור. המעצבת, ששוברת שיתוף פעולה של 30 שנה עם פיירפאולו פיצ'ולי בוולנטינו, אומרת לעיתונות שדיור זה המקום בשבילה לקבל השראה חדשה.
2017 תוצאות לשנת 2016: ב2016, קבוצת דיור מכריזה כי עשתה מחזור של כ39.5 ביליון יורו, הגדלה של 5%.